Nyitvatartás áprilistól szeptemberig minden nap 8:00-22:00

Történetünk röviden

A Szigligeten található Kikötő Étterem 2002 nyarán nyitotta meg kapuit. Az azóta üzemelő egység a megnyitás napjától családi vállalkozásként üzemel. Kezdetekben hat asztallal, harminchat ülőhellyel rendelkező melegkonyhás büfének indult parányi személyzettel, majd az évek során mint egy 100 férőhelyet meghaladó kapacitással bíró étteremmé nőtte ki magát vállalkozásunk. A Szigi-Yacht KFT. a minőség híve, mind a megjelenésben, mind a késztermékben. A minőség elkötelezett hívei vagyunk, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy kizárólag a legjobb, garantáltan a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Beszállítóink felé is ezen elvárásokat fogalmazzuk meg.

Vendégeink számára élményt szeretnénk nyújtani minden esetben. Azt szeretnénk, hogy kiválóan érezze magát minden vendégünk, ez által olyan élményekkel és pozitív érzésekkel térjenek haza, amelynek köszönhetően talán Szigliget hírnevének öregbítéséhez hozzá tudunk járulni.

Munkatársaink és családtagjaink

Az étterem személyzete 10 éve együtt dolgozik. Az összeszokott csapat legfőképpen háziasszonyokból áll, akik a házias ízeket garantálják vendégeink számára.

 
 •     Chili & Vanilia    
      Blog, szakácskönyv, receptek    
  „VARGAMARCSIIII!!! A nyár egyik mindenkori fénypontja:
  töltött paprika, rozéfröccs.”
 •     Mautner Zsófia    
      Chili & vanilla blog    
  „(...) Íme, az én 2011-es személyes toplistám, abc sorrendben, különösebb magyarázatok nélkül: (...)
  Töltött paprika Varga Marcsi éttermében a szigligeti vitorlás kikötőben”
 •     Stahl Judit    
      Stahl magazin, stahl.hu    
  „Cigánypecsenye: A szigligeti Kikötő étteremben kaptam ezt az abbahagyhatatlanul omlós, ízes, sokcsillagos ételt. Minden fakszni nélkül tették elém egy szimpla, szinte menzai tányéron. Isteni volt!”
Kóstolja meg borainkat!
Ismerje meg a kikötőt!
Nézzen körbe éttermünkben!
Kóstolja meg specialitásainkat!
BalatonWeb, a Mi partnerünk Főoldal Éttermünk Galéria Vitorláskikötő Kapcsolat
© 2019 Copyright - Kikötő Étterem - Minden jog fenntartva.